Schadekoetswerk

Koetswerkschade

Schade aan uw auto is nooit leuk. Daarom is het fijn om te weten dat u terug kunt vallen op AutoCrew Garage Michel in Pellenberg. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt.

Met een eigen verfmengbank, een voorbereidingszone met alle nodige materialen en machines en een degelijke spuitcabine is onze carrosserieafdeling volledig uitgerust om uw wagen te herstellen van A tot Z. Ook hier wordt ons personeel op bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen. Wij houden rekening met het milieu en spuiten met watergedragen lakken.

We helpen u graag verder met het herstellen van:

  • Ruitschade
  • Lakschade
  • Blikschade
  • Stormschade
  • Deukschade
  • Bumperschade
foto

Geen onverwachte kosten

Om er zeker van te zijn dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan, voeren we eerst een intake uit. Daarbij kijken we welke reparaties nodig zijn aan uw auto en kunnen we een prijsbestek voor u maken. Zo zorgen we ervoor dat u weet waar u aan toe bent.

Een eerste prijsschatting is uiteraard gratis. Voor een gedetailleerd prijsbestek betaald u 50€, die bij herstelling van de wagen in onze ateliers terugbetaald wordt.

Hebt u schade aan uw auto?

Wacht niet te lang! Het kan namelijk voorkomen dat de schade toeneemt of dat u last krijgt van roest als u (te) lang wacht met het opknappen. De technische keuringsinstelling kan ook afkeuren voor bepaalde schade.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen